Ekar tomt

Det har varit dåligt med uppdateringar på bloggen här ett tag. Detta har berott på att vi jobbat med vår hemsida och mycket annat.  Pga av en hårddiskkrasch har hemsidans premiär blivit uppskjuten ett par vändor men nu är vi på gång och den ska vara färdig innan månadsskiftet.

Vi är också i full gång med planeringen av StoryCamp 2012. Anmälan till den beräknas öppna under mars månad och i år kommer anmälan att ske via vår nya hemsida. Vi kommer att länka till den här när det är dags. Våra tidigare deltagare får mail med info som gäller speciellt för er.

När hemsidan är klar ska vi även fräscha upp bloggen lite. Vi har valt att behålla den separat från hemsidan och hoppas att ni ska hitta till bägge sidor.

Tills nästa gång: Ha det gott och njut av de soliga vinterdagarna. Snart är kalla vindar och evig snöskottning ett minne blott!

 

StoryCoaches

Annonser
This entry was posted in Uncategorized by Life by Fie. Bookmark the permalink.

About Life by Fie

Älskar att träna och lägger gärna lite tid på att få till en hälsosam måltid som lockar med både smak och utseende. Kämpar mot mitt inre chokladmonster men låter, för husfridens skull, även henne vinna ibland ;) Försöker hitta rätt balans för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s